Feladat

2023.06.23. 16:29

Alapjogokért Központ: Sorosék még több baloldali médiát finanszíroznának

Sorosék kiadták az ukázt a baloldalnak, hogy még több médiát és influenszert kell finanszírozniuk - olvasható az Alapjogokért Központ pénteki Facebook-bejegyzésében.

MW

Alexander Soros élénken érdeklődik hazánk iránt

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Dave Kotinsky

Az intézet szerint "parancsnak is tekinthető stratégiai jelentést" szerzett meg a bennfentes.net, amely egy "titkos demokrata háttértárgyalás" összefoglalója, és azt tartalmazza, hogyan lehetne a Nyílt Társadalom ideológiájának és a "civil" üzenetek célba juttatásán javítani a baloldal érdekében.

A portált idézve azt írják: 

Alexander Soros egyik első ígérete az volt, hogy még apjánál is agresszívebben veti bele magát a politikai harcba.

"Távolról sem új jelenség, hogy a Soros-klán arra törekszik, hogy médiabirodalmat építsen, ám mindezidáig leplezni igyekeztek azon szándékukat, hogy a liberális, globalista dogmától eltérő gondolatokat teljesen kiszorítsák a nyugati közbeszédből. Az ifjabbik Soros uralkodása legelején a Nyílt Társadalom hálózata feladta a látszatát is annak, hogy a médiapluralizmust, a vélemények sokszínűségét és a szólásszabadságot értéknek tartanák. Nem is tarthatják, ugyanis a liberalizmus abszurd módon eltorzult, posztmodern megtestesüléseit - a tömeges migráció támogatásától, a megnyerhetetlen háborúk pénzelésén át, a gyermekeket támadó genderideológiáig - aligha lehetne nyíltsisakos társadalmi vita mellett ráerőszakolni szabad, józanul gondolkodó emberekre" - írták.

A központ hozzátette: 

a közbeszéd leuralása az az eszköz, amivel Alexander Soros ránk kényszerítené ízlését, véleményét, akaratát.

"Ebben támogatják őt a magyar baloldali pártok és a sajtó munkatársai, akik a guruló dollárokért cserébe a Soros-birodalom új uralkodójának is lelkesen hűséget fogadnak - értékelte a helyzetet Koskovics Zoltán, geopolitikai elemzőnk" - fűzte hozzá az Alapjogokért Központ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában