Olvasó

2010.04.07. 11:41

A nagy találkozás

Azon gondolatomat szeretném megosztani mindenkivel, mely szerint, ha valamit nagyon-nagyon akarunk, az előbb-utóbb sikerülni fog – írja ifjú olvasónk, Kodela Máté.

Az Olvasó


Nagyon szeretem a sportot/ kerékpározást, úszást,túrázást/, sokat vagyok a természetben és szeretek rajzolni is.

Ez utóbbi három dologra volt szükség a "Sport és Környezet" rajzpályázatra való jelentkezésemhez. Példaképeim azok a sportolók, akik országunk hírnevét öregbítik világszerte. Mindig is szerettem volna olyan emberekkel találkozni, kiktől motivációt és kitartást remélhetek.

 

 

Nagyon boldog vagyok, ugyanis az én álmom teljesült. Különdíjasa lettem az Aquaprofit Zrt. által meghirdetett rajzpályázatnak. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban zajlott díjátadó ünnepségen találkozhattam olimpiai bajnokainkkal: Kovács Ágnessel és Kozman Györggyel, akikkel 15 díjazott társammal együtt egy rendhagyó osztályfőnöki óra keretében ellátogattunk a Csepel-szigetre, ahol kajak-kenusaink edzéseiket tartják. Kell ennél nagyobb motiváció?


A sok-sok ajándékért köszönet a szervezőknek, s köszönet illeti felkészítőmet, Hederics Gyöngyi tanárnőt, valamint Horváth Istvánné igazgatónőt, akik utazásomat lehetővé tették.

Társaimnak üzenem: "Nekem sikerült, miért ne sikerülne másoknak is...!" – zárja sorait Kodela Máté, a Nagykanizsa Szivárvány EGYMI 6. évfolyamos diákja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!