Olvasó

2009.12.21. 19:00

Csillag születik: A győztest még sokáig kellett vigasztalni... (TV-jegyzet)

Tényleg a fenti benyomásom támadt szombaton este, a Csillag születik fináléja láttán. Tabáni István rejtélyesen borongós személyisége ugyanis automatikusan az óvó, védő, gyámolító reflexeket mozgósítja bennünk.

Magyar Hajnalka

A fél ország sziszegett és úúúzott, amikor nyílt színen összeomlott egy kicsit, vagy mint legutóbb, belekeveredett a szövegbe. S ezek kérem valódi érzelmek, ez nem a Mónika- show. (Lám, nem kell feltétlenül rovarokat etetni celebekkel, hogy érdekeljen bennünket egy műsor.) Mint ahogy valódi a négy döntős tehetsége is.

Ez ügyben muszáj nagyon megdicsérni a zsűrit, ami igen okosan és következetesen tett eleget feladatának: a közízlés terelgetésének. Ez a dolguk ugyanis. Úgy érvelni, úgy megvilágítani az értékeket, hogy az is magáénak vallja őket, aki eredetileg üveget vágatott volna Vásáry André hangjával vagy gettóba zárná Veres Robi produkcióját.

A másik kettőért nem kellett annyira aggódni, hiszen a kis Csikó valódi kiscsikóként táncolt, Tabáni Istvánnál meg kitűnően működött a „szürke verébnek álcázott fülemüle” effektus.

Ilyen sokszínű döntős csapatot rég nem gyúrt ki magából tehetségkutató. Ők négyen nagyon különbözőek, de valamennyien érdekesek. Ráadásul a maguk földhözragadt, húsvér módján eredetiek, nincs bennük semmi kimódolt hatásvadászat. Hány olyan sztár van, akin hónapokig dolgoznak, míg „megcsinálják” a karakterét, ők meg csak bejönnek az utcáról aztán mindjárt van is nekik.

Alapvetően az egész vetélkedősorozat szerethető volt. Stohl Andrásnak külön hála, hogy a szívünknek oly kedves Kutyakölykök felkonferálásakor mindig megemlítette, hogy zalaiak. Tulajdonképpen egyetlen dolog tudott kihozni a sodromból szombatról szombatra. Az, hogy az amúgy vérprofi Ördög Nóra folytonosan kiscsillagnak hívta a versenyzőket. Ami testvérek között is minimum bizarr, ha mondjuk a Big Familyre vagy a két korsóból söröző atyafira gondolunk... 

 

A Kutyakölykök szereplését itt követheti nyomon

További fotók és hírek a Csillag születik honlapján - Klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!