Olvasó

2009.10.01. 18:07

Kirándulás a javából: London, Wales, Párizs és Disneyland (fotókkal)

Még sohasem jártunk Angliában, hát még Walesben. Ezért is pályáztunk az Oxford University Press versenyére, aminek témája az idén a környezetvédelem volt: Saving The World Starts With You (azaz A világ megmentése veled kezdődik).

zaol.hu

Előző években még nem nyertünk, de az idén feljutottunk a budapesti díjkiosztó gálára. Nagyon izgultunk mivel a főnyeremény egy wales-i kirándulás volt. Alig hittünk a fülünknek mikor meghallottuk a nevünket a szerencsés 10 nyertes között. Június 27-én indultunk Budapestről.



Bár a fő cél Wales volt, lehetőségünk volt egy kis városnézésre Londonban, Liverpoolban és Chesterben. Walesben megcsodáltuk a magas hegyeket, a gyönyörű kerteket. Több vár meredek lépcsőit is megjártuk. Páncélos vitézek nyomait kereshettük Caernafon vagy Conwy várában.

Hamar eltelt ez a néhány nap de még várt ránk Párizs és Disneyland a visszaúton. Szédültünk az Eiffel tornyon, sikítoztunk a hullámvasutakon, nagyszerűen szórakoztunk. Remekül éreztük magunkat és az biztos, hogy szeretnénk eljutni ezekre a helyekre újra.



 
 Molnár Ágnes, Nagy Réka, 8. c osztályos tanulók
 Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
 Petőfi Sándor Székhelyiskola
 Zalaegerszeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!