Kortalan

2023.10.25. 05:30

Vera Wang elárulta örök fiatalságának titkát

A testét látva több évtizedet is könnyedén letagadhat a népszerű divattervező.

MW

Vera Wang a Vanity Fair after-partiján 2023. március 12-én

Forrás: AFP / Michael Tran

Az ázsiai származású amerikai ruhatervező, Vera Wang elképesztően néz ki: 74 évesen is éveket tagadhatna le a korából. Az esküvőiruha-tervező elárulta, hogy minek köszönheti hibátlan alakját.

A divattervező valószínűleg megnyerte a genetikai lottót, ugyanis amíg mások ránéznek egy kis gyorskajára, azonnal elhíznak, addig az ő étkezésének alapját ezek az egészségesnek nem mondható ételek képezik.

Sokszor eszem a McDonald’sban, élvezem a fánkokat is, főleg a tejszínnel töltötteket és a cukorral bevont tetejűeket. Emellett szeretem a rózsaszín cukordarával megszórt, belül krémes és vaníliás fánkokat is

– kezdte beszámolóját Vera a Mirrornak. A divattervező azonban rámutatott arra is, hogy szerinte mi a fiatalságának titka:
Röviden: 

munka, sok alvás, vodkakoktél és kevés napsütés.

„Egész életemben dolgoztam, azt hiszem, hogy a munka tart fiatalon. Hosszú órákat dolgozom, közben két lánygyereket neveltem fel, szerintem az elfoglaltság a legegészségesebb dolog a világon” 

– fejtette ki a titkát Vera.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!