Bulvár-celeb

2023.08.22. 05:00

Uri Geller olyat állított az idegenekről, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette

A tévés személyiség földönkívüliek érkezését jósolja, de nem úgy, ahogy gondolnánk.

MW

Forrás: AFP

Uri Geller évtizedek óta kutatja a földönkívülieket, akik akkor keltették fel az érdeklődését, amikor fiatal korában ufót látott Izraelben. Sőt, mint már sokszor elmondta: látott olyan titkos NASA-bázist, ahol idegenek holttesteit tárolják – írja a Mirror cikke alapján a Life.hu.

A kanálhajlító Geller szerint a következő egy-két évtizedben leszállnak közénk a földönkívüliek:

Úgy gondolom, hogy az elkövetkező 10-20 évben várhatjuk az eljövetelüket. Nem kell invázióra számítani. Bárhonnan jöjjenek is – azt hiszem, két vagy három faj van odakint –, ha el akarnának pusztítani bennünket, megtehetnék. Remélem, olyan helyen landolnak, mint a Fehér Ház gyepe vagy az Eiffel-torony. Olyan jelentősége lesz ennek, mintha előkerült volna a frigyláda

– mondta.

Illusztráció: Shutterstock

A múlt hónapban egy kongresszusi meghallgatáson David Grusch volt titkosszolgálati tisztviselő azt állította, hogy az Egyesült Államoknak „ép és részben ép” idegen járművek vannak a birtokában, és „nem emberi” biológiai bizonyítékokat is emlegetett, amelyeket becsapódási helyszíneken találtak. Geller erről így vélekedik:

„Ezek a hírek azt mutatják, hogy az idegenek egyre közelebb kerülnek hozzánk, és jelezni akarják, hogy ne féljünk tőlük. Olyan lehet ezt hallani, mintha egy sci-fiből vettem volna, de biztos vagyok benne, hogy figyelnek minket. Attól tartanak, hogy megnyomjuk a piros gombot, és atombombák repkednek nálunk. Ők sem akarják, hogy a bolygónk elpusztuljon.”

 

A tévés személyiség szerint az amerikai kormány azért titkolja az ufókkal való kapcsolatot, mert arra akarják használni a tudásukat, hogy új fegyvereket fejlesszenek. Gellernek először az egykori náci tudós, Wernher von Braun mutatott be bizonyítékot földönkívüliek létezésére. Bevitte a NASA egyik titkos létesítményébe, ahol hűtőkamrákban elhelyezett idegenek holttesteit tárolták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!