Aranylabdás producer

2018.05.11. 14:27

Ronaldo focistalányokkal készít Facebook-sorozatot

Egy New York-i középiskolai lány focicsapatról szóló Facebook-sorozat executive producere lesz a világsztár futballista, Cristiano Ronaldo.

Lisszabon, 2017. mrcius 25. A portugl Cristiano Ronaldo a Portuglia - Magyarorszg labdarg vilgbajnoki selejtezmrkzsen a lisszaboni Luz Stadionban 2017. mrcius 25-n. A magyar vlogatott 3-0-ra kikapott. MTI Fot: Illys Tibor

Fotó: Illyés Tibor

A The Hollywood Reporter-re hivatkozva az MTI azt írja: A csapat történetét követő széria a sport közös nyelvét használja a faji, etnikai és társadalmi különbségek legyőzésében. Egyúttal beszámol a kamaszok életének hullámvasútjáról, a szerelem, barátság és család közötti hányódásaikról.

„Az egyik dolog, amivel szívesen töltöm a szabadidőmet, a jó tévézés” – írta közleményében a Real Madrid csodacsatára, akinek Facebook oldalát 120 millióan követik.

Felidézte, hogy a sorozatban szereplő focistalányok élete sokban hasonlít saját életének mélypontjaira és sikereire.

„A sorozat az értékekről szól, a kihívásokról, a barátságról, a nehézségekről, kemény munkáról, együttérzésről, feszültségekről és összhangról. Egy szóval az életről”

- fogalmazott a portugál futballsztár.

A Facebook élő videós programjában tavaly óta fontos helyet kap a futball. A közösségi média több szerződést kötött, mások mellett a Bajnokok Ligájával meccsek élő közvetítésére.

Az új szériát a kilenc hónapja indított Facebook Watch videoplatformján lehet majd nézni.

Borítókép: Cristiano Ronaldo. Forrás: MTI / Illyés Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!