Nagykanizsa

2016.06.22. 17:18

Hőlégballonnal buzdították a csapatot - Hajrá, magyarok!

Nagykanizsa - A Globo-Kanizsa Hőlégballon Egyesület tagjai újszerű módját választották a szurkolásnak szerdán este, a Magyarország-Portugália EB-meccsre készülődve – nemzeti színbe „öltöztetett” hőlégballonnal próbáltak a levegőbe emelkedni Nagykanizsa főterén.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Horváth Jánostól, a Globo-Kanizsa tagjától megtudtuk, társaival, Horváth Ferenc főpilótával, Laki Gergellyel, Szélig Andrással, illetve gyermekeivel, Horváth Dániellel, valamint Boglárkával azt találták ki, hogy így mutatják meg országnak-világnak: a dél-zalai város lakossága is buzdítja a magyar válogatottat. Hozzátette, az akcióról készült fényképet feltöltötték a Facebookra, s mivel Juhász Roland csapattag jó ismerősük úgy az életben, mint a közösségi portálon, az egész nemzeti 11 láthatta a nagykanizsaiak üzenetét.

Fotó: Gergely Szilárd

Ami nagyszerű ötlet volt, még akkor is, ha a magas léghőmérséklet miatt kialakult kiszámíthatatlan légmozgás okán végül nem tudtak a levegőbe emelkedni a hőlégballonnal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!