Nagykanizsa

2017.05.02. 11:12

Rajzok és gyereknap

A közelgő anyák napja, illetve a gyereknap kapcsán rajzpályázatot hirdet óvodás korú gyerekeknek az Aranyfény Civil Egyesület – hangzott el a keddi tájékoztatón.

Pásztor András

Mint azt Budavölgyi Kálmán, a szervezet elnöke elmondta: közösségük 2005 óta támogatja a nehéz helyzetben élőket.

– Adományboltunkkal és adománynapjainkkal, azóta is rendszeresen igyekszünk segíteni – mondta az elnök, aki hozzátette: egy új megmozdulással akarják kibővíteni tevékenységi körüket, amely kettős szerepet töltene be. – Első lépésben rajzpályázatot hirdetünk „Szeretem az anyukámat" címmel, amelynek feltételei, hogy A4-es méretben és színes ceruzával készüljön a rajz. Az alkotásokat május 19-ig lehet leadni az egyesület adományboltjában (Nagykanizsa, Liszt F. u. 1/D). Az elkészült rajzokat a szervezetünk elnöksége bírálja el, és az első 3 helyezett gyermek ajándékcsomagban részesül.

Az eredményhirdetésre – ami  egyben a projekt második üteme – május 25-én az önkéntesek által szervezett gyereknapon kerül sor. Az eseményt az üzlet előtt tartjuk, ahol meglepetésekkel is kedveskedünk a kicsiknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!