Nagykanizsa

2015.06.19. 17:30

Közös évadzáró gála a nagykanizsai Honvéd Kaszinóban

Nagykanizsa - A Városi Diákszínpad, a Magic Ritmo és a Mit tehetnék érted? ifjúsági civil csoport közös évadzáró gálaestet rendezett a Honvéd Kaszinóban.

Pásztor András

A közel két és fél órás műsor keretében a három csoport összes tagja színpadra lépett, s bemutatta, mit tanult az idén, a tánc, az ének, a színjátszás, a verses produkciók terén. A fiatalok körei eddigi működésük során a legösszetettebb műsort mutatták be, ahol összeolvadtak a különböző művészeti ágak, egyszerre szólt ének, vers, ritmusgyakorlattal spékelve.

Nikolics Zsanna ifjúsági koordinátor érdeklődésünkre elmondta: a városi diákszínpad idén több bemutatóval is előrukkolt, színpadra vitték Örkény István Tóték című groteszk drámáját, Csiky Gergely A Nagymama című komédiáját valamint kortársuk, Gelsei Zsófia által írt Bélyeggyűjtők Társasága című darabot. A Magic Ritmo tánccsoport is megmérettette magát. A III. Lenti Táncversenyen 8 kategóriában indultak, és 3 bronz, 4 ezüst, valamint 1 arany minősítéssel zártak. A Mit tehetnék csapat sem tétlenkedett, a karácsonyi és a húsvéti mosolyvarázs mellett, ellátogattak az idősek otthonába, a hajléktalanszállóra, de jótékonysági estet és gyűjtést is szerveztek.

Stílusgyakorlat a színpadon. Farkas Dóra (balról) és Antal Gergő (jobbról) éppen szerelmespárt alakít. Közöttük Fási Barnabás a kettejüket elválasztó fal szerepében jelent meg a színpadon. Fotó: Gergely Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!