Nagykanizsa

2015.02.15. 09:35

Kanizsai Esküvő Kiállítás: Homokszertartás és luxuslimuzinok

Nagykanizsa - A luxusé és a szépségé volt a főszerep a 6. Kanizsai Esküvő Kiállításon a HSMK-ban, ahol a csodás ruhaköltemények mellett sok egyéb kiegészítő is szerepet kapott.

Ziegler Anita

Remek programnak bizonyult a szerelmespároknak a Bálint-napkor megrendezett 6. Kanizsai Esküvő Kiállítás, amelyen a ruhakölcsönző szalonok mellett számos egyéb kiállító is képviselte magát. Osvald Gábor, a rendezvény fő szervezője elmondta, minden évben újdonságokkal kedveskednek az esküvő előtt állóknak.

- Idén közel 35 kiállító érkezett hozzánk, az ország majd' minden pontjáról, így Pécsről, Alsópáhokról, Ajkáról és Balatonboglárról. A ruhabemutatók szüneteit különféle műsorokkal, így break-és táncelőadásokkal tettük izgalmassá. Mindemellett Országh Béla, balatonszentgyörgyi vőfély szórakoztatta a vendégeket - foglalta össze. Kiderült, az idei év is tartogat újdonságot az esküvői trendeket illetően, a zalaegerszegi Gengeliczky Tímea látványos homok-szertartása igazán emlékezetessé teheti a nagy napot.

- A fakeretes homokszertartás az igen kimondása utáni pillanatot örökíti meg, de más eseményekre, például évfordulók megünneplésére is kedves ajándék. A tengeri fehér homokon kívül különböző szemcseméretű és színű granulátumokkal tölthető meg a fakeret, amelyet további díszek, például kristályok ékesíthetnek. - tudtuk meg. Két bemutató között pedig azt is kiderítettük, menyasszonyként sellőnek vagy királylánynak érezhetjük magunkat a ruhakölteményekben.

- Alapvetően a végletek a jellemzőek: a ruha vagy nagyon köves, csipkés, vagy minimalista - avatott be Schmidt Tímea, az egyik kanizsai szalon tulajdonosa. - Még mindig erősen dominál a vintage stílus, ezen belül a sok csipke, valamint az elöl zárt, hátul nyitott felsőrész. Reneszánszát éli a tüll és gyakoriak a strassz-berakások, valamint jellemző, hogy a kiegészítők színesek, így a fekete, kék és barna sem ritka. A férfiak öltözékéről sem feledkezzünk meg, ők szmokingban vezethetik kedvesüket az oltár elé. - mondta el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!