Nagykanizsa

2015.01.21. 13:59

Ricsi emléke - Focikupán tisztelegnek az egykori társak

Nagykanizsa - Szombaton immár hatodik alkalommal emlékeznek a fiatalon elhunyt labdarúgóra, Deme Richárdra a barátok és sporttársak. A Zsigmondy-csarnokban megrendezésre kerülő focikupán ezúttal is 12 csapat küzd a győzelemért.

Pásztor András

A fiatalon, szívmegállás következtében elhunyt labdarúgó, Deme Richárd emlékére rendeznek emlékkupát a Zsigmondy csarnokban. Az elhunyt focista korábbi nagypályás labdarúgó csapatai mellett a városi kispályás pontvadászatban érdekelt együttesek is képviseltetik magukat.

– A szokásoknak megfelelően a 12 csapatot két hatos csoportba sorsoltuk, az elsőbe a Bagola SE, a 2. FC Almalé, a Tintahal HK, a Zákány, a Zalaszentbalázs és a DPSE Nagykanizsa került, míg a második csoportba az FC Blackburry, az Olajbányász FC, az FC Oportó, az Istiván Autó, a Calcio Jovis és a Belezna csapata került – mondta el Lőrincz László, az emlékkupa szervezője. – A mérkőzések szombaton 8 órától kezdődnek, majd várhatóan 18 órától kerül sor a helyosztókra. Reményeink szerint ismét sikerül olyan fociünnepet varázsolni a Zsigmondy-csarnokba, ami méltóképpen tiszteleg Ricsi emléke előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!