Nagykanizsa

2014.12.03. 19:49

Politikusok csalárd üzelmeiről beszél a Jobbik

Nagykanizsa – Tendencia, hogy a politikusok a jogtalanul szerzett hasznokból vásárolt javaikat családtagjaik nevére íratják, így próbálván leplezni csalárd üzelmeiket.

Horváth-Balogh Attila

Ezt Zakó László, a Jobbik megyei választmányának elnöke jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján. Mint rámutatott: jelenleg a családtagok vagyonnyilatkozata nem nyilvános. Szerintük a családtagok vagyonnyilatkozatát ugyanúgy közzé kéne tenni, mint a képviselőkét, politikai vezetőkét. Másrészt a Jobbik szorgalmazza vagyongyarapodási vizsgálat elvégzését megbízásuk kezdetén és a végén is. Minderre azért van szükség, mert sorra derülnek ki a politikai körök kétes vagyonosodásai. Zakó László hozzátette: kapcsolódó törvénymódosítási javaslatukat a kormánypárti képviselők még tárgysorozatba se vették.

A politikus szólt a Jobbik adventi jótékonysági akciójáról is. Elmondta: 12-én 17 órakor a Hevesi és Balatoni utca körforgalmában, a kettős keresztnél forró teát és zsíros kenyeret osztanak. Ruhagyűjtést is indítanak irodájukban, az adományokkal a családokat támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!