Nagykanizsa

2014.10.02. 15:15

Javítják a burkolatot - A munkálatok miatt torlódásra kell számítani Nagykanizsán

Nagykanizsa - A Magyar utca és a 7-es főút körforgalmi csomópontjának rossz állapotáról még a nyáron írtunk. A terület aszfaltozása a héten végre el is kezdődött.

Pásztor András

Lapunk olvasója még júliusban hívta fel a figyelmet a Magyar utca és a 7-es főút körforgalmi csomópontjának katasztrofális állapotára. Mint azt akkoriban tapasztalni lehetett, az aszfaltrétegben jelentős burkolathibák keletkeztek, s noha a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei többször is végeztek ideiglenes beavatkozásokat, a probléma visszatérőnek mutatkozott. A nyáron Pécsi Norbert, a Zrt. kommunikációs osztályvezetője az őszre ígért végleges megoldást, ami az aszfaltburkolat teljes szerkezeti felújítását jelenti.

Nos, a héten elkezdődtek a munkálatok, amit az autósok bizonyára már tapasztaltak is, hiszen az útszakaszt lezárták.

– A burkolatjavítás várhatóan péntekig tart, addig érdemesebb a Dózsa utca-Kinizsi utca-Űrhajós utca útvonalán közlekedni, hiszen a korlátozások miatt az érintett szakaszon komoly torlódásra lehet számítani – hangsúlyozta Pécsi Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!