Nagykanizsa

2014.03.14. 11:50

Más is parkoltat pénzeket?

Nagykanizsa - Miért nem kíváncsi Göndör István a mentelmi bizottság tagjaként arra, hogy párttársa, Simon Gábor honnan szerezte 240 milliós vagyonát - kérdezte Karádi Ferenc és Bizzer András, a kanizsai Fidesz sajtótájékoztatóján.

Pásztor András

Mint azt Bizzer András elmondta: idehaza az elmúlt időszak legnagyobb botrányának a Simon-ügy nevezhető, hiszen megmutatta, miként is működik a maffiaszerű szerveződés. A 240 millióról, eredetéről eddig sem Simon Gábor, sem az MSZP nem nyilatkozott, noha megtehették volna a mentelmi bizottság ülésein. Annak a mentelmi bizottságnak az ülésén, amelynek tagja Göndör István is, ám az idén még egyszer sem vett részt a grémium ülésein.

– Göndör István immár ötödik alkalommal maradt távol a bizottság ülésétől, noha részben azért kapja parlamenti fizetését, hogy – jelen esetben – tisztázza az ilyen ügyeket – mondta Bizzer András, aki hozzátette: amikor tettekre, becsületre kerülhetne a sor és ki kellene deríteni az ilyen és ehhez hasonló gyanús ügyleteket, akkor éppen Göndör István az, aki Néma Leventeként hallgat. – Mindebből csak arra következtethetünk, hogy Göndör István el akarja sikálni párttársa óriási botrányát, vagy esetleg arról van szó, hogy ő maga is parkoltat pénzeket?

A helyi Fidesz magyarázatot vár Göndör Istvántól arra, miért nem jelent meg a mentelmi bizottság ülésein?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!