Nagykanizsa

2014.01.28. 19:05

Újraindítják a gyűjtést az állatotthon javára

Nagykanizsa - Újabb adománygyűjtést indítottak kedden az állatotthon javára. A Tesco Áruházban lévő állateledel bolt elé kihelyezett gyűjtőládába karácsonyig dobhatnak pénzt az adományozók.

Pásztor András

Dr. Papp Attila, a kanizsai állatotthon sajtósa elmondta: a Tescóban működő állateledel szaküzlet a tavalyi évben már szervezett egy gyűjtőakciót a menhelyen lévő kutyák, s macskák megsegítésére, ám az akció zárása előtti napon ellopták az urnát az összegyűlt pénzzel együtt. A nyomozás ugyan jelenleg is tart, ám a szervezők arra az elhatározásra jutottak, hogy újrakezdik az adománygyűjtést.

– Ezúttal egy sokkal nagyobb gyűjtőládát helyezünk ki a bolt elé, melybe csipogót is teszünk, hogy senki se vihesse ki észrevétlenül a ládát – mondta dr. Papp Attila, aki hozzátette: a idei gyűjtés egészen karácsonyig tart, így reményeik szerint több százezer forintot tudnak összegyűjteni az állatotthon javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!