Nagykanizsa

2011.02.10. 19:03

Kábelhiba okozta a felmerült problémát

A közvilágítással, egész pontosan annak hiányával kapcsolatos problémákkal hozzánk forduló nagykanizsai olvasók panaszainak jártunk utána, felkeresve az E.ON illetékesét.

Kelemen Valéria

A Medgyaszay Ház előtt hetek óta nem működő két közvilágítási kandeláber hibáit már kijavították, s a héten megkezdték a Zárda utcai probléma rendezését is.

- A Zárda utcában kollégáink január 28-án megállapították, hogy kábelhiba okozza a problémát - mondta érdeklődésünkre Varga Ivett, az E.ON sajtósa, akitől hallhattuk: az üzemelő két kábelér közül az egyik meghibásodott, zárlatos volt.

- A kandelábereket ideiglenesen átkötötték az üzemelő egy ép kábelérre, így a közvilágítás működött, azóta hibabejelentés nem érkezett. A szakasz üzemelése mellett a végleges javítás (a kábelhiba hely kimérése és javítása) folyamatban van, várhatóan a héten megtörténik. Amennyiben újabb meghibásodások vannak az érintett szakaszon, munkatársaink ezeket is egyidejűleg kijavítják, függetlenül attól, hogy bejelentés nem érkezett. Az E.ON honlapján online is lehet hibabejelentést tenni, s kérjük a lakosságot: jelezzék a hibát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!