Nagykanizsa

2010.08.18. 18:58

Nagy sikerű kanizsai bemutatkozás Budapesten

Nem áll meg az élet Budapest határában - bizonyították be augusztus tizenkettedikén a fővárosaiknak kanizsai művészek. A dél - zalai városbeli írók, költők, előadóművészek közel kétszáz érdeklődő előtt bizonyították be a budapesti Zila Irodalmi Kávéházban, hogy amit alkotnak az azonos értékű azokéval, akik a kultúrcentralizáció miatt is közelebb vannak a képletes tűzhöz.

Riersch Zoltán

K. Solymos Gabriella naiv grafikái, amforaképei elnyerték a legkényesebb ízlésű művészetpártolók tetszését, ráadásul előadóművészként, vers, és prózamondóként is hatalmas tapsot kapott, mint ahogy M. Kovács Ildikó, Csicsek Anna, Erdős Attila, Riersch Zoltán és Fa Ede is a figyelem középpontjába került prózáival és verseivel.

 



A műsor és a kiállítás hangulatát a teljességig fokozta a szeptemberben kanizsai fellépésen is résztvevő Tálas Ernő operaénekes, a Stockholmi Királyi Opera tenorja áriáival, népdalaival és olasz dalaival.

 

 

A kanizsai művészek méltó, igazán lokálpatrióta módon  képviselték városukat, s a rendezvény végeztével Nagykanizsára invitálták a fővárosi művészeket és érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!