Nagykanizsa

2010.08.30. 18:46

Leadta nagykanizsai ajánlószelvényeit az Új Pólus

Mind a 12 választókörzet jelöltjeinek ajánlószelvényeit leadta hétfőn Nagykanizsán az Új Pólus Közéleti és Kulturális Egyesület.

MTI

 Röst János képviselőjelölt közölte: jelöltjeik a választóktól nagyon sok javaslatot, információt kaptak, ezeket az Új Pólus beépíti városi programjába. A véleményekben alapvető igényként fogalmazódott meg, hogy új polgármester megválasztására és civilizált közgyűlésekre, közéletre van szükség a városban.
   
A jelenlegi szabad demokrata közgyűlési tagokat is tömörítő egyesület augusztus 21-én jelentette be Nagykanizsán, hogy képviselőjelölteket állít, de polgármestert nem jelöl az önkormányzati választásra. Akkori közleményükben kifejtették: együtt kívánnak működni a nagykanizsai közgyűlésben "minden demokratikusan gondolkodó párttal és jelölőszervezettel, partneri viszonyt kialakítva".
   
A nagykanizsai jelöltek között szerepel az SZDSZ jelenlegi két közgyűlési tagja: Röst János, a párt Zala megyei alelnöke, városi elnöke és Halász Gyula városi ügyvivő. Röst János az MTI kérdésére elmondta: pártbeli tagságukat megtartva civilként indulnak a választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!