Nagykanizsa

2010.02.09. 03:28

Egyedi arculatot

Zalakaros (sza) - Komoly célokat tűzött ki maga elé az idei évre a Zalakarosi Turisztikai Egyesület. A szervezet beszámolóját nemrég fogadta el a város önkormányzati képviselő-testülete.

Szalabán Attila

Pillanatnyilag 35 taggal rendelkezik a 2008 tavaszán a városi önkormányzat és a település meghatározó turisztikai szolgáltatói által alapított Zalakarosi Turisztikai Egyesület, mely a helyi Tourinform-irodát is működteti. A Horváth Vencel elnöklete mellett működő szervezet az idei költségvetését mintegy 105 millió forintosra tervezi - ennek jelentős részét egy turisztikai desztinációs menedzsment pályázat fedezné. Mint az a fürdőváros képviselő-testülete előtt elhangzott, az egyesület az idei évben is magas színvonalon kívánja működtetni a Tourinform-irodát. Emellett komoly figyelmet fordítanak a friss turisztikai adatbázisok összeállítására, azon belül nem csak vonzerő-leltárt készítve, hanem statisztikákat, elemzéseket és felméréseket is elvégezve. A város érdekében a marketingmunkát az eddigieknél is hatékonyabbá tennék, a különböző szervezetek között összehangolnák, teljes körűvé tennék. A beszámoló keretében elhangzott: bár nem növelnék a városi nagy rendezvények számát, de azok mindegyikének egyedi arculatot adnának. Folyamatosan figyelik majd a pályázati lehetőségeket, s azokkal alkalomadtán élnének is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!