Nagykanizsa

2009.09.11. 02:27

Lebonyolítót kerestek

Zalakaros (sza) - Két közbeszerzési eljárással kapcsolatos ügyekben hozott legutóbbi ülésén határozatokat a tavaly megalakult Zalakaros Kistérség Többcélú Társulás (ZKTT).

Szalabán Attila

A zalakarosi kistérség két sikeres pályázata nyomán is közbeszerzést lebonyolító céget keresett. Mint azt korábban lapunkban is megírtuk, a kistérségi szervezet az önkormányzati minisztériumtól 15 millió forintot nyert közösségi autóbusz beszerzésére - s emiatt a kiírandó közbeszerzési eljárást lebonyolító céget kellett találniuk. A társulás tanácsának legutóbbi ülésén elhangzott: összesen négy cégtől kapott ajánlatot a feladat elvégzésére a ZKTT, ezek közül kellett kiválasztani a legjobbat.

A tanácskozáson jelenlévő polgármesterek ezt követően egy hasonló ügyben kellett határozzanak, lebonyolítót kiválasztva. A kistérségi társulás ugyanis idén júniusban felhatalmazta Szirtes Lajos elnököt arra, hogy árajánlatokat kérjen egy, a Nyugat-dunántúli Operatív Programhoz benyújtott - időközben szintén pályázati úton támogatott - projekttel kapcsolatos közbeszerzési eljárás lebonyolítására. A zalakarosi térségben dolgozó szociális alapellátó központ részére egy 4 ajtós személygépkocsi, illetve egy 9 személyes autó megvásárlása érdekében kellett keresni szakértő céget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!