Nagykanizsa

2009.09.28. 02:26

Kipróbálták magukat a Csillag születikben

Nagykanizsa - Kis híján a televíziós felvételig jutott a Csillag születik című tehetségkutató műsor válogatásán a Nagykanizsai Gólyalábasok csapata, valamint Bogdán Norbert.

zaol.hu

Utóbbi saját dallal lépett fel az egyik kereskedelmi tévé műsorához kapcsolódó válogatáson.

- A négytagú zsűri véleménye megoszlott, ketten továbbjuttattak volna, a többiek azonban úgy vélekedtek, nem a műsorba való a dalom - mondta Norbi, aki hozzátette: történt ez annak ellenére, hogy fellépése a közönség körében nagy sikert aratott.

Szintén a televíziós adás előtti utolsó válogatáson véreztek el a Nagykanizsai Gólyalábasok: a nyolc fiatal Czupi Gyula, a Halis István Városi Könyvtár igazgatója vezetésével léptek fel a fővárosban. Ugyanazzal az indokkal tessékelték kijjebb őket, mint Norbertet: produkciójuk nívós, ám nem illeszkedik a műsor keretei közé.

- Ezzel együtt úgy érezzük: gazdagodtunk, hiszen bepillantást nyerhettünk a show-biznisz kulisszái mögé - jelezte Czupi Gyula. - És különben sem nyerni mentünk, hanem a gólyalábazást akartuk népszerűsíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!