Murakeresztúr

2011.09.09. 11:03

Könyvtári szolgáltatások fejlesztése Zalában

TÁMOP 3.2.4-08/1-2009-0025 azonosítóval a Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete a murakeresztúri Zrínyi Miklós ÁMK-val konzorciumban sikeres pályázatot nyert.

Kovácsné Deák Erzsébet

A Zrínyi Miklós ÁMK  saját feladataként: elektronikus katalógus hozott létre.  http://iskolateka.asp.hunteka.hu/monguz/zrinyi-amk.opac" target="_blank"

Feladatuknak tartották az olvasásra nevelést,az olvasási kedv felébresztését, az olvasás megszerettetését.  A projekt keretében tartottak mesemondóversenyt, könyvtári foglalkozásokat, rajzpályázatot, ugyanakkor Boldizsár Ildikó meseterapeuta előadása is a programok között szerepelt. Hangzóanyag készítésére is vállalkoztak az alsó tagozatos horvát nyelvoktatásához.

Mesetábor is szerveztek "Minden napra egy mese" címmel. Nagyi mesélj címmel vendégek voltak a Rozmaring Asszonykórus tagjai.
Egy alkalommal a gyerekek látogatást tettek a horvátországi Kotoriba könyvtárba is. A program részeként író - olvasó találkozón is részt vettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!