Frissen Zalából

2021.09.06. 16:00

Traktorral az AMTS-en? A keszthelyi srácok Rába Steigerrel érkeztek a legmenőbb tuningautók közé

A Gehilio’s Garage csapata hű maradt önmagához az ország legnagyobb tuningtalálkozóján is.

Ujvári Klaudia

Fotó: Gehilio's Garage

Imádták a Rábát

A keszthelyi srácok egy 1975-ös traktorral érkeztek a legmenőbb tuningautók közé. Természetesen nem akármilyen traktorról van szó, egy Rába Steigert vittek, méghozzá a 176. gépet, ami anno Győrben legördült a gyártósorról.

- Évek óta részt vettem az Automobil & Tuning Show-n (AMTS), mint kiállító, azonban az A pavilonban lenni, ráadásul saját standdal, eddig csak álomkategóriát jelentett. Idén úgy alakult, hogy a csapatunk ott tudott lenni, amiért nagyon hálásak vagyunk. Szerettük volna megmutatni, hogy megérkeztek az „új fiúk”. A Rábát imádta mindenki, bárki beleülhetett, felmehetett rá, megnézhette közelről, amire egyébként vagy soha, vagy csak nagyon ritkán adódik lehetőség – elevenítette fel az eseményeket Kovács Bálint. – Mivel AMTS évente egyszer van, mi már készülünk a következőre, azt megígérjük, hogy akkor is meglepetést fogunk okozni a látogatóknak – tette hozzá.

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/loero/raba-s22-t-teszteltek-a-keszthelyi-tesok-video-5488907/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!