Lenti

2014.06.30. 15:35

Családi program Kerkabarabáson

Kerkabarabás - Szandi volt a sztárvendége annak a családi és gyermeknapnak, amit a Leader-program keretében vasárnap rendeztek meg a településen.

Gyuricza Ferenc

A népszerű énekesnő közvetlenségével és kedvelt dalaival egyaránt levette a lábáról a közönséget. Paál Bernadett, a rendezvényt szervező Kerkabarabás Községi Sport- és Kulturális Egyesület elnöke szerint éppen ez volt a céljuk, egy vidám hangulatú, kötetlen nap révén a szórakoztatás, a hagyományok őrzése, valamint a helyi közösség megerősítése.

- Kerkabarabáson negyven éves múltja van a színjátszásnak, így a kulturális programban fontos szerepet ez a műfaj - mondta Paál Bernadett. Emellett a helyi színjátszókör történetéből kiállítást is berendeztünk, aminek igen nagy sikere volt.

A családi napon Szandi fellépésének volt a legnagyobb sikere (Fotó: A szerző)

A kulturális programban a sztárvendég Szandi, valamint a helyi és reszneki színjátszók mellett a Szilvágyért Egyesület népdalköre és Rákos Eszter hastáncos működött közre. A műsort úgy állították össze, hogy az változatos és korosztálytól függetlenül vonzó legyen a helybéliek számára.

- A gyermekeknek mindemellett ügyességi játékokat és aszfaltrajzversenyt is szerveztük, a fiatalokat pedig kispályás labdarúgó tornára invitáltuk - folytatta a programok ismertetését a szervező egyesület elnöke. Utóbbi nyertese a Lentikápolna csapata lett, a gyermekversenyek díjazásánál viszont odafigyeltünk arra is, hogy a nap végén senki se távozzon üres kézzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!