Lenti

2010.09.13. 06:39

Programok a Kerka mentéről

Rendhagyó tanítási órák, könyvbemutató, koncert és kézműves foglalkozás is szerepel a 35. alkalommal megrendezésre kerülő Kerka Menti Kulturális Napok programjai között.

Gyuricza Ferenc

A városi művelődési központ által összeállított programsorozat - amely szombaton egy zenés esttel vette kezdetét - szeptember 25-ig tart. A következő eseményre e hét szerdáján kerül sor, amikor Gódorné Nagy Mariann egykori magyar válogatott, világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes kézilabdázó közreműködésével rendhagyó tanítási órát tartanak az általános és középiskolás tanulók részére. Ugyanennek a korosztálynak szól Bánfalvi Péter Kalandozás a csillagos ég alatt térben és időben című előadása, melyet szeptember 21-én délelőtt rendeznek meg. Szintén e napon, de már az esti órákban kerül sor a Hetés Tibor által írt, Orvos Lentiben című kötet bemutatójára. Másnap a Kis-Hétrét együttes gyermekműsora szórakoztatja majd az érdeklődőket, 23-án pedig a városi könyvtárban tartanak kézműves foglalkozást gyerekeknek. A rendezvénysorozat zárásaként, szeptember 25-én City Cooperation - Szüreti vásár határok nélkül címmel lesz egész napos program, ami a szüreti felvonulást, főzőversenyt és zenés rendezvényeket is magába foglal.


További zalai programok ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!