Laza

2012.02.14. 15:00

Valentin-nap az utolsó pillanatban - avagy mentsvár férfiaknak, aki elfelejtik a szerelmesek dicső ünnepét

A férfiak - tisztelet természetesen a kivételeknek - hajlamosak elfeledkezni dátumokról, s vélhetően vannak, akik a mai Valentin nap tekintetében is csak akkor világosodtak meg, mikor kedvesük épp egy plüss szívvel felvértezve érkezett. Ha te is hasonló cipőben jársz, íme néhány gyorsan kivitelezhető szerelmes ajándék.

zaol.hu

Alapszabály - Ajándék nélkül ne!

Bárki bármit is mond, ajándékot vigyél. Még akkor is, ha nőd előtte hetekig fejtegette, hogy ő bizony nem szereti ezt a mondvacsinált szerelemnapot, mert ez csak álca... Próbára akar tenni vagy sarokba szorítani... Szóval, ha jót akarsz magadnak valamit viszel a szeretett nőnek.


Ha még van egy kis időd

Ha sikerült némi időt nyerni az ajándékozás előtt, s ha van némi kézügyességed, akár saját magad is készíthetsz egy kis csokor virágot papírból vagy rajzolhatsz saját képeslapot is. Nem kell Picasso-nak lenni a dologhoz, akár pálcika emberkékkel is elmesélheted kapcsolatotokat, érzéseidet. 

 

 




Ha egy kicsit több idő van...

Vegyél egy díszes könyvet, s rászánj rá néhány órát, hogy átböngészd a netet néhány szerelmetes versikéért. Ami neked nagyon csöpögős, azt választ ki, mert a szeretett és végtelenül romantikus leányzónak az fog tetszeni.... Másolj be a könyvecskébe néhányat ezek közöl - ha nincs kedved végig írni asz összes lapot nagyon jól hangzik, ha azt mondod: "Drágám, az üres lapokat szeretném, ha együtt töltenénk meg!" 


Naptár Valentintól Valentinig

Otthon is kivitelezhető az éves szerelmes naptár. Nem kell más, csak egy gép egy nyomtató, meg egy Office Publisher program, meg néhány közös fotó. A naptár romantikája, hogy Valentin naptól Valentin napig tart. Ha nem ismered a programot is könnyen boldogulsz, hiszen néhány perc alatt átlátható. Válassz ki 12 közös képet, illesztd be az adott hónapokba és már csak nyomtatni kell. A végén egy színes szalaggal összefoghatod. És a lány örülni fog, hogy ennyi gondot fordítottál a meglepetésre


A romantika mindig bejön... 

Mécsesekkel, gyertyákkal rakj ki egy szívet a szobában. Egyszerű, de nagyszerű. Bár, ha a párod egy „szerelmetek záloga gyűrűvel” lep meg, nem biztos, hogy elalél a cserébe kapott fényjátéktól


Verselj!

Válassz egy szép szerelmes verset, s gyertyafény mellett (az előző ötlettel is kombinálhatod) szavald el kedvesednek. Persze, kicsit csöpögős a dolog - a haveroknak ne meséld el -, de szerelmed garantáltan elolvad a kedves, személyes gesztustól.

Visszautasíthatatlan ajánlat

Szedj össze néhány ötletet, amit fel tudsz ajánlani és meg is valósítható. Ilyen pl. a talpmasszázs,  hátmasszázs, a kedves teste elhalmozása csókokkal,  reggeli ágyba vitele, illetve bármi, amiről tudod, hogy szerelmed szeretné. Minden egyes tételt írj fel egy-egy cetlire (ezt akár díszítheted is apró szívekkel, rajzokkal), keress valami szép dobozt, vagy ajándéktáskát, tedd bele az összehajtott papírokat és add át kedvesednek. Ha akarod, egy húzást ajánlj fel, de akár a hét minden napjára ígérhetsz neki egy-egy kihúzott meglepetést.


A gyomrán át...

Pizza!  Rendelj, s  fűzd meg a szakácsot, hogy készítse szív alakúra a tésztát. (És igen, van, a ahol megcsinálják, kipróbáltuk.)


És ha már minden veszve van...

Ha nagyon elvetemült vagy, keress valami szívescskés-szerelmest a nővérednél, az anyukádnál, a kishúgodnál Bármit, amit biztosan soha, de soha nem tátott a kedvesed, s villámgyorsan be lehet csomagolni és oda lehet ajándékozni . De ez nagyon, de nagyon alpári

Végső elkeseredésben egyetlen megoldással még próbálkozhatsz: dobd be a „majd később és nagyobb” aduászt. Vagyis, hogy ugyan most van Valentin napja, de a te meglepetésedre még várni kell néhány napot, hétvége szükséges hozzá. Ám ekkor aztán valami tényleg naggyal kell kirukkolnod! Egy wellness hétvége nem feltétlenül fér bele a költségvetésbe, de egy romantikus éjszakai fürdőzés, kellemes vacsorával összekötve? De akár elmehettek egy szerelmes kirándulásra, várlátogatásra, vásárolgatásra is. Ez utóbbi mindig, minden körülmények között felvillanyozza a nőket, úgyhogy vigyázz, mert a pénztárcád bánhatja a tortúrát  - amihez persze még jó képet is kell vágnod.

 De bármit is csinálsz, bármit is adsz, egy dolog fontos: a szerelmed ne vegye észre, hogy te totál elfeledkeztél arról a napról, amire Ő már hetek óta készül, az összes barátnőjét kikérdezte ajándék ügyében, s lejárta a várost, hogy megvegye azt, amit Te kaptál. Szóval pókerarccal és csak természetesen .

Ui.: Mivel a következő években is rendszeresen elfelejted majd a szerelmesek dicső napját, cirka öt éven belül tökélyre fejleszted majd a valentinos álcádat

 
Bónusz - avagy amit soha se adj a szerelmesek napján

- Cserepes virág kizárva. Az anyukáknak jár és nagymamáknak.
- Rózsát, ami nem vörös, ugyanis az a szerelem színe, s minden nő attól alél el.
- Testápolót, krémeket, bármit, ami azt sugallja, hogy "hibája van" a kedvesnek.
- A boltokban kapható, előre elkészített ajándékcsomagot adni a legnagyobb figyelmetlenség. Nem elég, hogy nem törődsz az elvileg szeretett nővel, még annyi figyelmet sem fordítasz rá, hogy valami egyedivel lepd meg.
- Ne adj olyant, amit inkább magadnak adnál, mert annak Ö biztosan nem fog örülni.
- És főleg ne add oda azt, amit az előző barátnődnek szántál tavaly ilyenkor, csak a nagy napra már éppen szakítottatok...


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!