Kultúra

2014.09.24. 14:50

Ismét Zalai Kanapé

Zalaegerszeg - Turczi István József Attila-díjas fővárosi költő közreműködése nyomán és Karáth Anita költő-tanár szervező munkája révén egyre népszerűbb a Zalai Kanapé elnevezésű kulturális zenés talk show.

Arany Horváth Zsuzsa

Tudják, hogy Pogány Judit Kossuth-díjas színművésznek közel 500 darabos bohócgyűjteménye van? Ha nem, október 8-án, szerdán este hét órától erről is hallhatnak a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben, azaz a zsinagógában. Ekkor telepszik ugyanis a kanapéra a Kaposvárról indult, s Vuk és Szaffi szinkronhangjaként is közkedvelt színésznő, akinek a Csinibaba és a Zimmer Feri című filmben nyújtott alakítását is jó emlékeink közt őrizzük. Beszélgetőtársa lesz – természetesen a két házigazdán túl – Bornai Tibor zenész. Őt 1981-től a KFT együttes alapító szerzőjeként ismerjük, majd '84-től Koncz Zsuzsa, Somló Tamás, Mácsai Pál dalainak zeneszerzője, szövegírójaként. (Ő írta a Zimmer Feri film zenéjét is.)

A hazai vizekről érkezik Ifj. Horváth Károly, a népművészet ifjú mestere, zenész, akit nem kell bemutatni a zalai zeneszerető közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!