Kultúra

2012.01.25. 13:18

Boldogság, gyere haza...

Pozsgai Zsolt zenés darabját tavaly mutatták be a zalaegerszegi Griff Bábszínházban. A Boldogság és én... című előadással újra várja a közönséget Misurák Tünde.

Péter Gyöngyi

A produkció címe természetesen nem a véletlen műve, az ismert örökzöld mellett számtalan további sláger is helyet kapott a Cserháti Zsuzsának emléket állító műben: a Kicsi, gyere velem rózsát szedni, az Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem, a Boldogság és én vagy a Hamu és gyémánt című dalt egyaránt hallhatja a közönség Misurák Tünde előadásában. A darabot - Pénzes Csaba rendezésében - tavaly láthatta először a közönség.


- Az előadás nagyon tetszett a Griff Bábszínház igazgatójának, Horváth Károlynak, így idén műsorra tűzték - tudtuk meg a monodráma szereplőjétől. A Hevesi Sándor Színház színművésznője elárulta, izgatottan készül és reméli, a közönség is elégedett lesz azzal, amit lát és hall. A darabot ugyanabban a formában játsszák, ahogy tavaly bemutatták: Páncél Kristóf, Lőrincz Tamás és Kiss Krisztián gondoskodik a zenei kíséretről. A hangszerelés Dobri Dánielnek köszönhető.

A történet Cserháti Zsuzsa életének epizódjaiból áll össze, de nem ő a darab főszereplője, hanem Edit. A mű egykor szebb napokat látott főhőse, a vidéken élő énekesnő sorsát tulajdonképpen telefonbeszélgetéseiből és persze a jól ismert dalokon keresztül ismerheti meg a nagyérdemű. Az előadást ebben a hónapban két alkalommal, holnap és pénteken 19 órától láthatják az érdeklődők.



További zalai programok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!