Kultúra

2011.09.16. 14:27

Családfesztivál újra

Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet a szeptember 24-én, jövő szombaton zajló Zalaegerszegi Családfesztivál esti gálaműsorán, amit számos tartalmas program előz meg.

Magyar Hajnalka

A Családfesztivál Alapítvány immár 18. alkalommal rendezi meg az összejövetelt, családokat erősítő előadásokkal, gazdag kulturális és szórakoztató kínálattal. Idén ismét az Ady-iskola fogadja be a már reggel 9-től induló gyermek-, ifjúsági és felnőtt  programokat, a 19 órakor kezdődő gálaműsornak pedig a városi hangversenyterem ad otthont. Ez alkalommal a kommunikáció és a média családon belüli hatása  adja  a fesztivál vezérfonalát, ehhez kapcsolódik a témát körüljáró kerekasztal beszélgetés is (15 óra), amelyen  többek között részt vesz Süveges Gergő újságíró és Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke is.

A fesztivál arca Besenczi Árpád színművész, ő vezeti például a 16.30-kor kezdődő író-olvasó találkozót is, melynek vendége Varró Dániel és Szálinger Balázs, s melyen  az Énekmondó Együttes ugyancsak  fellép. Lesz még Zabszalma koncert, Cimbora történelmi játszóház, térzene, sport és  játék, továbbá több tanulságos előadás felnőtteknek.



További zalai programok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!