Kultúra

2011.07.08. 02:27

Nyitányként A padlás a színen

Azok, akik lemaradtak róla, pótolhatják mulasztásukat, azok, akik szeretnék ismét megnézni, a napokban megtehetik: A padlás című előadással várja közönségét a Kvártélyház.

Péter Gyöngyi

 Hétfőtől új rendezvénnyel jelentkezik a Kvártélyház, B-vitamin napok lesznek a Dísz téren, a sör jegyében. Sztárok a csapnál, vasárnapi sörtúra és persze koncertek színesítik a programot. Hétfőn este a Phantom Acoustic - A Sátor Band, kedden a Lobo latino, szerdán a Lorenzo, azt követően az Intermezzo Latin Club, majd a Westend Blues lép fel, szombaton a Madarak zenél, vasárnap a Phantom Acoustic - A Sátor Band zárja a rendezvénysorozatot.

 

A Kvártélyház újabb színházi produkciójaként július 22-én Molnár Ferenc Játék a kastélyban című anekdotája kerül színre, majd augusztusban találkozhatunk a tavaly bemutatott Charley nénje című vígjátékkal. A nyár utolsó hónapjában érkezik Für Anikó, a Hevesi-színház stúdiósai a Furcsa pár című vizsgadarabjukat mutatják be, majd a szarvasi Cervinus Teátrum Iván Holub Az angyal avagy az igazság című produkcióját.

 

A Kvártélyház nyaráról itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!