Kultúra

2011.06.08. 16:02

Zalavölgyi Kultúrtivornya, hatodszor

Hatodik alkalommal rendezi meg a Zalavölgyi Kultúrtivornyát a baráti társaságból szerveződött Szentgróti Lokálpatrióta Társulat. A programsorozat június 19-én kezdődik Zalaszentgróton.

Péter Gyöngyi

A Zalavölgyi Kultúrtivornya  minden eddiginél színesebb programot kínál, ezzel együtt az összművészeti fesztivált továbbra is az igényesség jegyében rendezik, hangsúlyozta Kricsár Kamill színművész, a találkozó egyik szervezője. Akárcsak az elmúlt évben, idén is egy héten át – június 26-ig – várják az érdeklődőket, illetve egy e hét végi, ráhangoló koncert és egy „utótivornya” is kapcsolódik ezúttal a kavalkádhoz. A lokálpatrióta társulat tagjai arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási, szórakozási formát.


Számtalan kiállítás kínál látnivalót, és idén is remek koncertek szerepelnek a repertoárban, egyebek mellett például a Pannonia Allstars SKA Orchestra és a Magna Cum Laude is fellép. Színesítik  a kínálatot színházi estek, Bereményi Géza és Jordán Tamás ismét részese a Tivornyának, Nagy Péter ezúttal rendezőként érkezik, Comico Tragoedia címmel láthatják az irányításával színpadra állított előadást. A veszprémi Petőfi Színház ugyancsak készül  egy produkcióval, és természetesen nem marad el a színházak vetélkedője sem, melyre hat társulat érkezik.

Nem feledkeztek meg a szervezők a legifjabbakról sem, lesznek gyerekprogramok, sportesemények és lesz Dolce Vita, vagyis autókülönlegességeket láthat a nagyérdemű.   



 Nyár 2011


További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!