Kultúra

2010.11.12. 16:35

Újabb két szak Kanizsán: gépészmérnöki és logisztikai

Újabb két szak indul a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Birkner Zoltán kampuszigazgató. A meglévők mellett egy új alapképzés kezdődik, a jövőben már gépészmérnöki diplomát is szerezhetnek a kampuszra beiratkozó hallgatók.

Sinkovics Eta

Emellett a sikeres MBA (okleveles közgazdász) mesterszakhoz újabb párosul: logisztikai mérnököket is képez majd a nagykanizsai intézmény. Ezzel kapcsolatban hozzátette: keresztféléves MBA-képzést is indítanak, melyre jövő hétig lehet jelentkezni.


A sajtótájékoztatón Cseresnyés Péter polgármester hangsúlyozta: Nagykanizsa számára nagyon fontos a kampusz fejlődése, hiszen az ott képzett szakemberek a város érdekében tudják majd hasznosítani ismereteiket. Reményét fejezte ki, hogy a mostani előrelépést újabbak követik majd. Rámutatott ugyanakkor arra is, hogy a felsőoktatási intézmény lehetőségei a Nagykanizsa–Zalaegerszeg– Szombathely tengely számára is rendkívül hasznosak.

Ha igény mutatkozik arra, hogy infrastrukturális téren is fejlesszék a kampuszt, a város minden lehetőséget meg fog ragadni annak kielégítésére, hiszen Nagykanizsa jövőjét jelenti az intézmény. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!