Kultúra

2010.01.20. 03:29

Pocsolyába léptem

A Kanizsai Kulturális Központban folytatódik a PANKKK könnyűzenei programsorozat, melynek idei első állomására január 29-én, 19 órakor kerül sor a Medgyaszay Házban.

Kelemen Valéria

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium által támogatott sorozat idei első epizódján igazi nagyágyú, a húszéves Takáts Tamás Dirty Blues Band érkezik Nagykanizsára - hallhattuk Szakács Gábor művelődésszervezőtől, aki még elmondta: a jövő pénteki rendezvény igazi rockbuli lesz, ugyanis arra a Hedbang-Lábcsáp Afterparty rock and roll disco keretében, az Old Mix Kartell előzenekar kíséretében kerül sor.

- Az 1990-ben alakult Takáts Tamás Dirty Blues Band a húszéves pályafutásának legjobb számait játssza Kanizsán is, mint például Megöl a vágy, s a Pocsolyába léptem, így mindenképpen jó bulira van kilátás - mondta Szakács Gábor. - A zenekar jelenlegi felállása: Takáts Tamás (ének, gitár, szájharmonika), Gál Gábor (gitár), Patyi Sándor (basszusgitár), Mike Zsolt (dob). Másfél órás élő koncert lesz, mellyel szeretnénk emlékezetessé tenni a pályázati támogatással kísért PANKKK sorozatunk első idei állomását.

A folytatásban február 26-án a Hevesi Sándor Művelődési Házban Tóth János Rudolf és a Meeting Point zenekar vendégeskedik Kanizsán, soraiban neves zenészekkel, ők másfél-két órában átkalandoznak a rock-történeten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!