Kultúra

2009.07.21. 02:29

Hat nő és három év

Nagykanizsa (kv) - A Kanizsai Kulturális Központ idén is megszervezte nagy népszerűségnek örvendő nyári színházi sorozatát, melynek második bemutatójára szerda este, új helyen kerül sor.

Kelemen Valéria

A Kanizsai Nyári Színház 2009. évi sorozata a veszprémi Pannon Várszínház produkciójával kezdődött, a Miniszter félrelép című előadást a rossz időjárás miatt a HSMK színháztermében rendezték. A közönséget ezúttal sem a Péterfy-iskola előtti szabadtéri színpadhoz várják, ugyanis a szerdán 20.30 órakor kezdődő színházi előadás már egy egészen új helyen, a Kiskastély udvarán lesz. A meghitt helyszín - mint Farkas Tibor, a KKK igazgatója elmondta - a jegybevétel és a megközelíthetősége miatt is kedvezőbb a korábbinál, s ott tényleg csak azok nézhetik meg a színházi produkciókat, akik fizetnek is érte.

Szerdán este a budapesti Száguldó Orfeum érkezik Kanizsára, mégpedig a Bencze Ilona rendezte Acélmagnóliák című vígjátékkal, melyben Ivancsics Ilona, Balázs Andrea, Tóth Judit, Hűvösvölgyi Ildikó, Sára Bernadette és Száraz Janka a főszereplők. A nagysikerű amerikai film díjnyertes színpadi változatában hat nő és három év története elevenedik meg. A hölgyek mesélnek szerelemről, csalódásról, férfiakról és családról, s szinte észrevétlenül tárják fel életüket, titkaikat, sorsaikat és vágyaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!