Kultúra

2009.06.19. 02:25

Csóstock rockfesztivál amatőr zenekarokkal (június 25-26-27.)

Nagykanizsa (kv) - A Kanizsai Rockzenéért Alapítvány, azaz a Ka-Rock szervezésében június 25-26-27-én a Csónakázó-tónál immár harmadik alkalommal rendeznek rockfesztivált.

Kelemen Valéria

Az amatőr zenekarok felkarolását, élőzenei fellépéseik elősegítését célzó Ka-Rock a Csótónál országosan is egyedülálló programot rendez, hiszen - mint a főszervező Macsek Sándor a szerdai, Halis-könyvtárban tartott sajtótájékoztatón elmondta - azon csakis amatőr státusban lévő zenészek szerepelhetnek. - Megpróbáltunk az ország minden részéből zenekarokat hívni, nem titkolva, hogy előnyt élveztek a kanizsaiak és környékbeliek - mondta Macsek Sándor, akitől megtudtuk: 54 zenekar közül választották ki a 29 fellépőt, s közülük például 11 kanizsai formáció és egy erdélyi zenekar is lehetőséget kap arra, hogy zenei tudásával elkápráztassa a háromnapos fesztiválra kilátogató zenerajongókat.

- A III. Csóstock rockfesztivál keretében minden este egy-egy ismertebb vendég is közönség elé lép - folytatta -, csütörtökön az egerszegi Bőgőmasina, pénteken Deák Bill Gyula, szombaton pedig a Cadaveres és a Pokolgép, így minden érdeklődő - beleértve az idősebb korosztályt is - kedve szerint válogathat a műfajok között.Esténként egy-egy ismert zenekar is színpadra lép

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!