Kultúra

2009.05.04. 02:27

Új rockaréna? (képgalériával)

Zalaegerszeg (gyf) - Mintegy ezerötszáz rockzenét kedvelő gyűlt össze csütörtökön kora este a ZTE stadionjába, ahol első ízben rendeztek Rock-Aréna elnevéssel programot.

Gyuricza Ferenc

Bill, a király - kiáltotta bele az éjszakába hajnali egy óra körül egy hazafelé tartó idősebb korú rocker, a hódolat a hatvanadik életévét is betöltött Deák Bill Gyulának, a magyarországi blues-zene talán legismertebb egyéniségének szólt. A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége által ez évben életműdíjjal kitüntetett énekes volt az egyik közreműködője annak a csütörtök esti rockkoncertnek, amely a ZTE családi programsorozatának képezte részét. Rajta kívül a Beatrice, a Bikini és a Lord lépett fel, a hazai színeket a Bőgőmasina képviselte.

- Nagyon jó ötletnek tartom a sportot és a zenét ily módon összehozni - mondta lapunknak röviden Deák Bill Gyula. - A sportot én mindig is szerettem, a labdarúgást különösen, de az ökölvívást és a vízilabdát is, ha nincs a lábammal baj, talán én is aktív sportolóként élem le az életemet. Az persze nem titok, hogy a szívem mindig is a Ferencvárosé volt, de szívesen jövök Zalaegerszegre is, hiszen a korábbi emlékeim alapján jól tudom, hogy itt nagyon sokan szeretik a zenémet. 


Képek itt!

Címkék#RockAréna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!