Kultúra

2009.05.14. 02:28

Korál: teljes repertoár

Zalaegerszeg (gyf) - Igazi slágerparádét ígér az Egerszeg Fesztivál vasárnap esti zárórendezvényére Balázs Fecó, a Korál énekes-billentyűse.

Gyuricza Ferenc

- Mindennek ellenére teljes értékű programmal leszünk jelen Zalaegerszegen, s a hiányzó társaimat kiváló képességű zenészek, a valaha az EDDA-ban is szereplő Donászy Tibor dobos és egy fia-tal basszusgitáros, Krecsmarik Gábor fogja helyettesíteni - magyarázta az énekes. - Elsősorban Korál-dalokat játszunk, szeretnénk a zenekar teljes repertoárját áttekinteni a koncerten, azaz felcsendülnek harminc-negyven éves dalok is. Emellett az én szólómunkásságom néhány jól ismert szerzeménye teszi még teljessé a repertoárt, igazi slágerfesztivált ígérhetek a zalai közönségnek, ahol az idősebb és fiatalabb korosztály egyaránt jól érezheti magát.

Balázs Fecó azt is hozzátette, várja már a találkozást, hiszen bár néhány éve szólóban megfordult Zalaegerszegen, de a Korál évtizedek óta nem játszott a zalai megyeszékhelyen. A zenész jól emlékszik, annak idején a városi sportcsarnokban hatalmas tömeg várta őket, s bízik benne, akik akkor ott voltak, e hét végén újra elmennek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!