Külföld

2010.12.21. 13:12

Izraeli tizenéves megsebesült palesztin lövedéktől

A Gázai övezetből kilőtt palesztin lövedék sebesített meg egy 14 éves izraeli lányt kedd reggel - közölte az izraeli hadsereg.

MTI

A közlemény szerint a lány egy Askelón városához közeli falu óvodája közelében tartózkodott, amikor a találat érte, s négy szemtanú sokkot kapott a látványtól.
   
Néhány órával korábban, az éjjeli-hajnali órákban az izraeli légierő nyolc hullámban légitámadásokat hajtott végre a Gázai
övezetben, amelyekben megsebesült két palesztin fegyveres - közölték palesztin egészségügyi források és szemtanúk. Az izraeli hadsereg szóvivője megerősítette a légitámadások tényét, de közlése szerint csak hetet hajtottak végre fegyvercsempész-alagutak és -raktárak ellen. Izrael elleni aknatámadásokat toroltak meg velük - tette hozzá.
   
Korábban egy katonai szóvivő közölte, hogy palesztin fegyveresek kilőttek kilenc aknagránátot Izrael területére. Egyik sem okozott kárt sem emberéletben, sem anyagiakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!