Külföld

2009.08.07. 13:29

Öt évig nem hiányoztak senkinek - csontvázak egy belgiumi házban

Brüsszel - Egy nyolcvanéves asszony és 49 éves fia maradványait találták meg egy brüsszeli elővárosban lévő házukban öt évvel a haláluk után, anélkül, hogy bárkinek is hiányoztak volna - jelentette a belga média.

zaol.hu

 A La Derniere Heure és a De Standaard című lapok szerint a belga fővárostól északra fekvő Jette-ben lévő házban talált levelek és élelmiszerek alapján következtettek arra, hogy az anya és a fia 2004-ben halt meg.

Azóta a ház redőnyei le voltak eresztve. Egy szomszédasszony többször is riasztotta a hatóságokat, de ennek ellenére azóta senki sem lépett a házba.

 A két csontvázat végül egy bíró fedezte fel, aki az apa hagyatéki eljárása keretében látogatott a házba. Az anya és a fia maradványait a hálószobában találták meg. A haláluk okát egyelőre nem állapították meg. 

A kommunális szolgáltatók 2005-ben törölték a község lakóinak névjegyzékéből a két halottat, azt hitték, hogy visszatértek szülőföldükre, Olaszországba.

Forrás: MTI/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!