Külföld

2009.07.01. 04:10

Hét fiatalt lőttek le Detroitban

Detroit - Hét fiatalt sebesítettek meg ismeretlen fegyveresek az Egyesült Államok északi részén fekvő Detroitban kedden. Egy 16 éves fiút és egy 17 éves lányt válságos állapotban szállítottak kórházba - közölte a rendőrség.

zaol.hu

A fiatalok helyi idő szerint délután negyed háromkor egy buszmegállóban várakoztak, amikor két ismeretlen férfi odalépett hozzájuk és név szerint keresett valakit. Ezt követően tüzet nyitottak a 14 és 17 év közötti fiatalokra, négy fiúra és három lányra, majd elmenekültek zöld furgonjukkal. 
    
A kamaszok közül öten egy középiskola nyári kurzusán vesznek részt, óráik délután kettőkor értek véget. Jonathan Matthews gimnáziumigazgató kijelentette, hogy nem történt különösebb esemény az iskolában, a nap normálisan telt el. Steve Wasko, az iskola szóvivője szintén azt mondta, hogy nem tudnak olyasmiről, ami kapcsolatba hozhatná a lövöldözést iskolai vitával vagy verekedéssel. 
    
A lövöldözés helyszíne egy olyan negyedben található, amely rivális bandák egymás közötti leszámolásairól ismert.


Forrás: MTI/AP/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!