Külföld

2009.07.29. 12:11

Borzalom! Ő az a kisbaba, akit anyja lefejezett "az ördög parancsára"

Washington - Levágta háromhetes kisfia fejét egy nő a texasi San Antonióban, mert - mint mondta - "az ördög ezt parancsolta" neki.

zaol.hu

A 33 éves Otty Sánchez előbb leszúrta, majd fejezte kisfiát, majd magát is megsebesítette egy késsel vasárnap. A helyszínre érkező rendőrök egy szablyát, egy bozótvágó- és egy konyhakést találtak a lakásban. 
    

A 2009. július 18-án készített archív képen, melyet az apa, Scott Buchholz tett közzé, Otty SÁNCHEZ látható újszülött kisfiával, Scott Wesley BUCHHOLZ SÁNCHEZ-zel a texasi San Antonióban.

Az asszonyt, akinek mellén és gyomrán is voltak sérülések, kritikus állapotban szállították kórházba, ahol őrizet alatt áll.
    
A nyomozók elmondták, a nő azt vallotta, azért ölte meg Scott Wesley nevű kisfiát, mert "az ördög ezt parancsolta". Emiatt vizsgálják, hogy a kismama szedett-e pszichiátriai tudatmódosító szereket vagy más drogokat.
Az asszony csak egymillió dollár óvadék kifizetése ellenében védekezhetne szabadlábon.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!