Kedvezményprogram

2019.03.13. 16:00

Közösen tesznek a Balaton régió turizmusának élénkítéséért

A térség három turisztikai szereplője: Helikon Kastélymúzeum, a Zalakarosi Fürdő és a Zobori Élménypark hosszú távú stratégiai együttműködést kezd meg. Erről tartottak sajtótájékoztatót szerdán a Festetics-kastélyban.

Keszey Ágnes

Cziráki László, Pálinkás Róbert és Szabadics Zoltán a sajtótájékoztatón

Fotó: Keszey Ágnes

Az együttműködés első lépése egy kedvezményprogram: ha valaki három programhelyszín egyikén vásárol belépőjegyet, akkor a másik kettőt húsz százalékos kedvezménnyel látogathatja.

Cziráki László, Pálinkás Róbert és Szabadics Zoltán a sajtótájékoztatón
Fotó: Keszey Ágnes

-A Balaton nyugati régiójába érkező turistákat olyan szolgáltatásokkal kell várni, melyre önállóan mindhárman képesek vagyunk. Ez az együttműködés még inkább minőségibb lehetőséget biztosít a vendégek számára- összegezte Pálinkás Róbert, a Helikon Kastélymúzeum ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy nem tekintik egymást konkurenciának. Szabadics Zoltán, a Zobori Élménypark tulajdonosa az összefogás fontosságát hangsúlyozta, kiemelten az üzleti élet, a turizmus és a társadalmi felelősségvállalás területén. Szólt arról, hogy a Balaton hazánk legfontosabb turisztikai régiója, az ország turisztikai árbevételének meghatározó része itt keletkezik. Ennek növeléséhez hozzájárulhat akciójuk, mely elősegítheti, hogy a turisták több napig tartózkodjanak a térségben, s többször térjenek vissza. Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója kifejtette, hogy a három különböző profilú szervezet összefogása példa-és üzenetértékű a Balaton régió turizmusáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában