Játék

2019.07.23. 07:00

A megye 7 csodája: Szombatig várjuk még a jelöléseket olvasóinktól

Zala megye Július 27-éig várjuk még a jelöléseket A megye 7 csodája című játékunkra.

ZH

A pötrétei horgásztavakra is érkezett jelölés Fotó: Németh Szabolcs

E héten szombatig van tehát lehetőség arra, hogy a legszebbnek tartott Zala megyei természeti értékekre javaslatokat tegyenek olvasóink. Megyénk természeti szépségeit népszerűsítő játékunkra a zaol.hu hírportálunkon található űrlappal, illetve a nyomtatott Zalai Hírlapban több alkalommal megjelenő szelvénnyel lehet nevezni. Online nevezés esetén akár fotót is tölthetnek fel olvasóink a javasolt helyszínről (a fent látható, pötrétei tóról készült szép felvételt Németh Szabolcstól kaptuk). Folyamatosan érkeznek tehát a javaslatok, de várjuk még a jelöléseket: mind a nyomtatott, mind az online változat esetében július 27-e a beérkezési határidő.

A nevezési szakasz lezárulta után összegzés következik, majd a 20 legtöbbször jelölt helyszínt szavazásra bocsátjuk. Olvasóink voksai dönthetnek tehát majd arról, mely helyszínek kerülnek be Zala megye 7 természeti csodája közé. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki, részletek és játékszabályzat itt.

A pötrétei horgásztavakra is érkezett jelölés Fotó: Németh Szabolcs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában