Kosárlabda

2015.01.09. 16:40

A Sopront fogadja a ZTE NKK női csapata

Zalaegerszeg - Az idei első kettős kosárlabda-mérkőzés következik szombaton az egerszegi Városi Sportcsarnokban. Előbb a ZTE NKK női csapata fogadja a Sopront.

Kerkai Attila

A hölgyek 16.30-tól az Euroleasing-Sopron ellen lépnek pályára. A ZTE NKK szerdán a bajnok PINKK Pécs otthonában csaknem meglepetést okozott, ugyanis közel jártak a bravúrhoz az egerszegiek, a végén viszont 70-64-re kikaptak, de emiatt egyáltalán nem kell szégyenkeznie Gáll Tamás csapatának. A szakvezető szerint szombaton is különösebb teher nélkül játszhatnak.

Horváth Zsófia (ZTE NKK) fehérben küzd a palánk alatt az MTK elleni hazai mérkőzésen. Ma a hibátlan listavezető a vendég. Fotó: Katona Tibor

– Nyugodtan mondhatom, hogy egylabdás meccset veszítettünk szerdán, még akkor is, ha az eredmény talán nem ezt mutatja – mondta. – Jól játszottunk, éreztük, hogy lehet keresnivalónk. Szombati ellenfelünk viszont sokkal egységesebb és jobb csapat, mint a Pécs. Természetesen mindent elkövetünk, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Azt látom a lányokon, hogy várják ezt a találkozót, hiszen egy jó csapat érkezik hozzánk, nem mi vagyunk az esélyesek, így teher nélkül játszhatunk.

A ZTE KK és a ZTE NKK is segíteni szeretné a Magyar Vöröskereszt munkáját. A január 10-i dupla mérkőzés alkalmával véradást szerveznek a Városi Sportcsarnokban 15 és 19 óra között. A véradók – ők a hátsó bejáraton léphetnek be – természetesen mindkét találkozót ingyen tekinthetik meg.

Győzelmi kényszerben a ZTE KK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!