Kosárlabda

2014.06.05. 11:49

Magabiztos Kertvárosi Kommandó

Zalaegerszeg - A döntő második meccsét is megnyerte, így magabiztosan végzett a városi és megyei kosárlabda bajnokság élén a Kertvárosi Kommandó együttese.

Varga Andor

 

Eredmény: Kertvárosi LSC–Kertvárosi Kommandó 74-82. Legjobb dobók: Ambrus 20, illetve Czeigli 28/12.

A bajnokság végeredménye: 1. K. Kommandó, 2. KLSC, 3. Egerszeg AC, 4. Niederwald, 5. Laza Csukló, 6. Kanizsa KK U21, 7. ZTE KK U21, 8. PERSZE, 9. Andráshida KK, 10. Lenti KK, 11. Csány SZKI.

Különdíjak. Legeredményesebb játékos: Verein Ádám (Lenti KK). Legeredményesebb hárompontos dobó játékos: Becze Barnabás (Kertvárosi LSC). Legsportszerűbb csapat: Csány SZKI.

A hosszúra nyúlt szezon végén (a csapatok alap- és középszakaszban, valamint rájátszás során is vetélkedtek, így meccshiányra senki sem panaszkodhatott) Csizmadia László, a sorozatot szervező szabadidősport szövetség nevében köszönte a sportszerű játékot és a küzdőszellemet, illetve a játékvezetők és az asztalszemélyzet munkáját. Hozzátette: vár mindenkit az új szezon kezdetén, valamikor augusztusban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!