Koncertajánló

2013.07.09. 07:21

Friss dalokkal lép fel Fábián Juli és a Zoohacker

Kibővült, héttagú zenekari felállással, valamint friss dalokkal lép fel a budapesti Zöld Pardonban július 10-én Fábián Juli és Zoohacker.

Gyuricza Ferenc

A különleges kettős egy megújult élő zenekaros produkciót mutat be a fővárosi klubban. Az egyedi stílusú formációt két különböző műfajból érkező zenész, Fábián Juli jazz-énekesnő és Palásti Kovács Zoltán producer és lemezlovas, ismertebb nevén Zoohacker alapította 2011-ben. A felvételeken és élőben is teljes zenekarral megszólaló csapat már a debütálása óta folyamatosan jelen van a leghallgatottabb hazai rádiók műsoraiban, illetve a Magyar Hangfelvétel-Kiadók Szövetsége slágerlistáin. Játszottak emellett a legendás Stereo MC’s előzenekaraként, a Like A Child című dallal bekerültek a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, ez utóbbinak köszönhetően országos hírnévre tettek szert. A zenekar Liberation című dala pedig 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett. Természetesen ezek a dalok is elhangzanak a csapat július 10-én a budapesti Zöld Pardonban tartandó koncertjén, ugyanakkor néhány újabb saját szerzeményt is megismerhet a közönség.

- Kicsit átalakult és kibővült a zenekar, hiszen immáron heten állunk színpadra - mondta Fábián Juli. - Nemcsak a Zöld Pardonban lesz így, hanem minden egyes koncertünkön. A feldolgozások mellett egyre több szerephez jutnak majd a saját dalaink, hiszen a Girly című E.P. szerzeményei mellett egy-két vadonatúj számot is hozunk majd a most készülő nagylemezünkről, aminek megjelenését év végére tervezzük. Nekem a Zöld Pardon amúgy is fontos szerepet tölt be a szívemben már a kezdetek óta, amikor gyékényekre heveredtünk le kicsit megpihenni egy-egy hajnalba nyúló táncolás után, még a régi helyszínen. De akárhova is költözzön, szabadtéri mivolta és egyedi hangulata miatt minden nyáron a város szíve marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!