Keszthely

2016.03.17. 15:33

Állítsák ki az oktatás bizonyítványát - kéri a Societas az ifjúságot

Keszthely – Az idei a programalkotás éve a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalomnál: ennek keretében párbeszédre hívják a fiatalokat - hangzott el a szervezet keszthelyi sajtótájékoztatóján.

Keszey Ágnes

Ifjúsági párbeszéd az oktatásért - ezt a címet viseli a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom országos akciója, melybe a keszthelyi szervezet is bekapcsolódott. A mozgalom társadalmi párbeszédre alapozva szeretné kidolgozni programját

- Ennek egyik legfontosabb eleme az oktatás ügye lesz. Szerintünk a jó oktatás Magyarország jövője. Az elmúlt egy hónapban nagy hangsúlyt kapott ez a kérdés. Azt látnunk kell, hogy akárhányszor a Fidesz hozzányúlt az oktatáshoz, annyiszor tüntetések alakultak ki. Szerintünk a Fidesz teljesen el van tévedve, szembesíteni kell a valósággal: a jó oktatás középpontjában a diák áll - mondta el Brunner Tibor, a Societas elnökhelyettese.

Ezért a mozgalom párbeszédet indít: az ifjúságot kérik, hogy állítsák ki az oktatás bizonyítványát. A kérdőívhez a mozgalom kitelepülésein és a honlapján lehet hozzájutni, s a hónap végig lehet kitölteni. Brunner Tibor hozzátette: az eredményeket megismertetik a Fidesszel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!