Keszthely

2014.09.24. 10:54

Munkáját értékelte a Jobbik keszthelyi polgármesterjelöltje

Keszthely -„ Nem volt könnyű, de értünk el eredményeket” - képviselői munkáját összegezte így Selmeczy Zsuzsanna, a párt helyi elnöke, polgármesterjelölt „A keszthelyi Jobbik eredményei teljes ellenszélben" című sajtótájékoztatóján.

Keszey Ágnes

16 interpelláció, 20 egyéni indítvány, 45 módosító javaslat, 15 írásbeli kérdés, 19 adatkérés, 9 panasz továbbítása hatóságokhoz - köztük egy megállapított jogsértés, egy pernyertesség a várossal szemben, több, mint 500 felszólalás – számokban ez az elmúlt 4 év önkormányzati képviselői munkája – összegezte Selmeczy Zsuzsanna Jobbikos önkormányzati képviselő, polgármesterjelölt.

- Kezdeményezésünkre munkaértekezlet volt a demográfiai helyzetről, közétkeztetési munkacsoport alakult. Javaslatunkra emelkedett a multik építményadója, így 22 millió Ft plusz bevétele keletkezett a városnak. Megvalósult több kezdeményezésünk: kertvárosi helyi járat elindítása, regionális pénz bevezetése, a segély feltételeként a lakókörnyezet rendben tartása, az egyetem és a helyi termelők bevonása a közétkeztetésbe, a közlekedési koncepció felülvizsgálata, a kertvárosi járőrözés - mondta Selmeczy Zsuzsanna.

A polgármesterjelölt hozzátette: el nem fogadott tervei: a termőföld és ingatlanvagyon eladhatatlan kategóriába sorolása, a közbeszerzési szabályzat módosítása, a felesleges költségek lefaragása a költségvetésben, a tanuszodai diákbelépő árának csökkentése és a kertvárosi településrészi önkormányzat létrehozása továbbra is cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!