Keszthely

2014.02.08. 11:27

Ami az álomesküvőhöz szükségeltetik

Keszthely - Bár a házasságkötések száma egyre csökken, akadnak párok, melyek hagyományosan, esküvővel kötik össze életüket.

Sámel József

Őket kiválóan segítette az esküvői kiállítás, melyet szombaton a Goldmark Károly Művelődési Központ hatodik alkalommal rendezett meg. A Balaton Színházban. Harminchat kiállító mutatta be, hogy mire lehet szükség egy olyan álomesküvő megszervezéséhez, amire (ha esetleg titokban is) mindannyian vágyunk. Szebbnél szebb menyasszonyi és vőlegény ruhák, elegáns, méltóságteljes terítékek, színesen divatos torták és egyéb sütemények sorakoztak a termekben. Az érdeklődők fotózás, videózás terén is megtekinthették a lehetőségeket, s válogathattak az esküvői meghívók közül is. Természetesen tanácsokat is kaptak a szervezéssel kapcsolatos dolgokról.

Fotók: Sámel József

– Mindent egy helyen, ami az esküvővel, a házasságkötéssel kapcsolatos – fogalmazott Csengei Ágota, a Goldmark művelődési központ és a Balaton Színház igazgatója. – Az esküvői kiállítással hagyományt teremtettünk, s minden évben tapasztaltuk, hogy a párok számára fontos, hogy megtekinthessék a kínálatot. Akik jövőre házasodnak, azok érkeznek, s tulajdonképpen egy helyen megszervezhetik az esküvőjük minden mozzanatát.

A rendezvényt programok is színesítették. Az idei díszvendég Bélavári Zita divattervező volt, akinek esküvői és alkalmi ruhakölteményeit divatbemutatón tekinthette meg a közönség. Szintén nagy várakozás előzte meg a keszthelyi származású Pasku Dávid haj-showját, aki nem a mindennapjainkat jellemző ruha, smink és hajviseleteket mutatta be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!